Nagy szeretettel köszöntök mindenkit az oldalamon!

Radványi Ágnes vagyok. A Károli Gáspár Egyetemen végeztem okleveles pszichológusként. Emellett a Metropolitan Egyetemen szereztem szervezeti mediátor MA oklevelet, majd az Egyesült Államokban az Új-Mexikói Egyetemen kaptam Mediátor-képzést, majd egy amerikai bíróságon szereztem mediációs gyakorlatot. Mindemellett NLP Practicioner  (neurolingvisztikus programozás) és OH Kártya végzettséggel, illetve gyakorlattal is rendelkezem.

Az egyéni konzultációk és a párkapcsolati mediációk mellett cégeknek, magánszemélyeknek és óvodáknak tartok személyiség-, és hatékonyság fejlesztő tréningeket. Jellemzően egyéni- és szervezeti mentálhigiéné, (vezetői) önismeret, hétköznapi emberismeret, konfliktuskezelés, és kommunikációs hatékonyság fejlesztés témakörökben.

A kliensekkel való konzultációkat integrált szemléletben végzem. A munkám során egyénre szabottan ötvözöm az analitikus, a kognitív, az individuál-, a humanisztikus pszichológia és a transzperszonális pszichológia eszközeit, így rugalmasan tudok igazodni a kliens személyiségéhez, illetve az általa megnevezett probléma jellegéhez. Az okok feltárása és feldolgozása mellett fontosnak tartom, hogy minden együttműködés kiemelt célja legyen az érett énazonosság, az érett személyiség-jegyek megszilárdítása is, amihez mindenki a gyakorlatban jól hasznosítható eszközöket is kapjon.

Elérhetőségem: radvanyi.agi(kukac)gmail.com

Hírlevél

Amennyiben érdeklik a legfrissebb hírek, tréningek, események, kérem adja meg email címét: